Hae mukaan kokemustoimijakoulutukseen! Aloitus helmikuu 2022.

Tule mukaan kokemustoimijakoulutukseen! HARSO ry järjestää kokemustoimijan peruskoulutuksen alkuvuonna 2022.

Harvinaiskentän kokemustoimijoita tarvitaan välittämään tietoa mm. terveydenhuollon ja oppilaitosten piiriin. Järjestämämme peruskoulutuksen avulla pystymmekin paremmin vastaamaan tarpeeseen tiedon lisäämisestä. HARSOn järjestämä peruskoulutus on suunnattu kokemustoiminnasta kiinnostuneille, joilla on oma/läheisen harvinainen sairaus tai vamma.
Löydät tästä sähköpostista ja sen liitteistä lisätietoa peruskoulutuksesta ja siihen hakeutumisesta. Välitäthän tietoa koulutuksesta yhdistyksesi sisällä!

Ajankohta:

HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille suunnattu kokemusasiantuntijoiden peruskoulutus koostuu kahdesta viikonlopusta, joista ensimmäinen

pe-su 4.-6.2 toteutetaan etänä ja  2. viikonloppu pe-su 1.-3.4 lähitoteutuksena Tampereella.

Perjantain koulutusosuudet alkavat n. klo 16.30 ja la-su osuudet ovat koko päivän kestäviä.

HARSO ry kattaa osallistujalle matkustamisesta aiheutuvat kulut halvimman kulkutavan mukaan ja majoituksen välillä perjantai-sunnuntai,  kahvituksen perjantaina ja aamiaisen ja lounaan lauantaina ja sunnuntaina.

Tietoa koulutuksesta:

Koulutus on suunnattu HARSO ry:n jäsenyhdistysten jäsenille.

Peruskoulutuksen laajuus on noin 45h. Opetukseen kuuluu itsenäisiä etätehtäviä noin 20h, sekä lähipäivät.

Peruskoulutus pohjaa Kokemustoimintaverkoston peruskoulutusmateriaaleihin. Kouluttajana toimii Satu Salmi, HARSO ry:n varapuheenjohtaja ja 22q11 Finland ry:n puheenjohtaja.

Koulutukseen hakeminen

Jos koet olevasi valmis sitoutumaan koulutukseen ja haluat edustaa harvinaissairaita ja -vammaisia sekä omaa sairaus- tai vammaryhmääsi ja yhdistystäsi, täytä liitteenä löytyvä hakemus ja palauta se osoitteeseen kokemustoiminta@harso.fi 20.1.2022 mennessä.  Perehdyttyämme hakemuksiin ilmoitamme hakijalle henkilökohtaisesti jatkoaskelista.

Lisätietoja kokemustoimijan peruskoulutuksesta antaa Tiina Lehtonen, kokemustoiminta@harso.fi, 040 199 3582

HAKEMUS: 2022 HARSO A4_Hakemus sähköinen koke-peruskoulutukseen

Voit lukea lisää kokemustoimijan tehtävistä osoitteessa Kokemustoimintaverkosto – Kokemustoimijan tehtäviä