Kokemustoiminta

Etsitkö kokemuspuhujaa tai kiinnostaako kokemustoimijuus? Harvinaissairas on usein sairautensa paras asiantuntija.

Kokemustoimijamme toimivat monipuolisissa tehtävissä vieden kokemustietoa etenkin oppilaitoksiin ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kentälle. Kaikki kokemustoimijamme ovat käyneet Kokemustoimintaverkoston materiaaleihin pohjautuvan peruskoulutuksen. Kokemustoimijamme ovat harvinaissairaita ja -vammaisia tai heidän läheisiään ja edustavat useita eri harvinaisdiagnooseja. Kokemustoimijamme ovat valmiita välittämään kokemustietoa ja lisäämään ymmärrystä harvinaissairauksista.

Kokemustoimijamme jakavat tietoa esim. seuraavista aiheista:

  • Harvinaisdiagnoosin esittely ja vaikutukset arkeen ja hyvinvointiin
  • Erilaisten kuntoutusmuotojen ja terapioiden vaikutus diagnoosin hoidossa
  • Arjen tukipalvelut
  • Asuminen, työ, opiskelu, kuljetus, toimeentulo, omaishoito

Tilaa kokemustoimija

Tarvitsetko kokemustoimijaa tilaisuuteesi, oppitunnille, seminaariin tai palvelujen kehittäjäksi? HARSOn kokemustoimijat ovat koulutuksen käyneitä oman tai läheisensä diagnoosin asiantuntijoita. HARSOlla on tällä hetkellä 10 kokemustoimijaa eri puolilla Suomea. Pääset tutustumaan kokemustoimijoihimme alta/vierestä löytyvästä linkistä. Voimme myös suositella kokemustoimijaa tarpeesi mukaan.

Lisätiedot ja kokemustoimijavaraukset: kokemustoiminta@harso.fi

Kokemustoimijan peruskoulutus

Onko sinulla harvinainen sairaus tai vamma ja haluaisit päästä jakamaan kertynyttä kokemustietoasi? Järjestämme kokemustoimijakoulutusta jäsenyhdistystemme jäsenille. Lisätietoa seuraavasta koulutuksesta saat laittamalla meille viestiä kokemustoiminta@harso.fi.

Lisätiedot ja kokemus­toimija­varaukset

kokemustoiminta@harso.fi

Kokemus­toiminta­pankki

Tutustu kokemus­toimijoihimme