Kuvassa kolme henkilöä istuvat lähekkäin kädet toistensa ympärillä.

TOIVO-vertaistukijavalmennus

Kiinnostaisiko sinua toimia vertaistukijana? Jakaa omia kokemuksia ja kuunnella saman kokeneita? Vertaistukijana tapaa erilaisia ihmisiä ja voimautuu myös itse vertaistuen voimasta.

Järjestämme huhti-toukokuussa etätoteutuksena TOIVO-vertaistukijakoulutuksen. Neljänä arki-iltana järjestettävä koulutus on maksuton HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille. Vertaistukijavalmennuksen jälkeen voit osallistua syksyllä järjestettävän pienryhmäohjaajavalmennukseen, jolloin saat valmiudet toimia vertaistukiryhmän ohjaajana ja ylläpitäjänä.

HARSOn TOIVO-vertaistukijavalmennus pohjautuu OLKA-verkoston materiaaleihin. Kouluttajana toimii HARSO ry:n varapuheenjohtaja ja 22q11 Finland ry:n puheenjohtaja Satu Salmi.

Milloin: 20.4., 4.5., 11.5. ja 18.5.2023 klo 18-20.30.
Missä: Verkkototeutus, Teams. Varmistathan, että sinulla on toimiva tietokone, hyvä nettiyhteys, webbikamera ja mikrofoni osallistumista varten.
Kenelle: HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille
Ennen ilmoittautumista: Olethan yhteydessä taustajärjestöösi ja kerro myös heille, että olet lähdössä HARSOn vertaistukijakoulutukseen.

Miten ilmoittaudun? Ilmoittaudu tästä: Ilmoittautuminen
Voit myös ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vertaistuki@harso.fi tai soittamalla numeroon 040 199 3582
Ilmoittautuminen päättyy: Ilmoittautumisaikaa jatkettu 18.4.2023 saakka!

Lisätietoa: vertaistuki@harso.fi

Yhteistyössä:

Kuvassa OLKAn pyöreä logo. Logo on o-kirjaimen muotoinen ja koostuu punaisista ja keltaisista pienistä palloista, jotka muodostavat o-kirjamen.
HARSOn vaakasuuntainen logo, jossa erivärisiä tikku-ukkoja.