Koulutus- ja vuosikokousviikonloppu Turussa

6.-7.5. 2023

HARSOn vuosikokousviikonloppu -tapahtuma
6.-7.5.2023 Turussa kokoushotelli Linnasmäessä
Lustokatu 7, 20380 Turku

https://linnasmaki.fi/

Ohjelma

Perjantai 5.5.
Kauempaa matkustavat voivat majoittua Linnasmäkeen jo perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. Perjantai-iltana ei ole virallista ohjelmaa.

Lauantai 6.5.

10:00 HARSOn tulevan strategian tekeminen aloitetaan strategiaworkshopilla. Osallistujat pääsevät suunnittelemaan HARSOn tulevaa suuntaa mm. pienryhmissä.

12:00 Buffetlounas Linnasmäen ravintolassa

12:30 Kokemustoiminta ja vertaistuki yhdistyksissä. Aiheesta kertomassa mm. HARSOn kokemustoiminnan koordinaattori ja varapuheenjohtaja Satu Salmi sekä HUSin asiakasosallisuuden kehittämispäällikkö Anu Toija.

18:00 Yhteinen iltaruokailu ja illanvietto, joko takkahuoneessa tai ulkona grillaten

Sunnuntai 7.5.

10:00 HARSOn strategiaworkshop
12:00 Lounas Linnasmäen ravintolassa
13:00 Sääntömääräinen vuosikokous

Lauantain ja sunnuntain ohjelmaan saattaa tulla pieniä muutoksia / päivityksiä.

Majoitus
Osallistujat majoittuvat kokoushotelli Linnasmäessä yhden hengen huoneissa. Linnasmäessä on esteettömiä huoneita. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä jos haluat esteettömän huoneen. Hotellille sisäänkirjautuminen alkaa saapumispäivänä klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. lähtöpäivänä. Matkatavaroita voi säilyttää kokoustilassa uloskirjautumisen jälkeen.

Ruokailut
Vuosikokousviikonloppuun sisältyy aamiainen ja lounas lauantaina ja sunnuntaina.
Lisäksi lauantaina tarjolla on iltapäiväkahvit. Lauantai-iltana on yhteisruokailu, joko takkahuoneessa tai ulkona grillaten.
Lauantai-illan yhteisruokailua lukuun ottamatta ruokailut ovat lounasravintola-tyylisiä buffetlounaita.

Saapuminen
Kokoushotelli Linnasmäki sijaitsee Turun kristillinen opiston tiloissa osoitteessa Lustokatu 7, 20380 Turku. Turun kauppatorille, rautatie- ja bussiasemille on matkaa n. 4 kilometriä. Alta löydät ohjeita hotellille saapumiseen. HARSOn työntekijällä on myös tarvittaessa mahdollisuus noutaa osallistuja lähialueelta ja kuljettaa hotellille perjantaina.
Linja-autolla Kauppatorilta ja bussiasemalta lähtevät bussit 14 ja 15 kulkevat Kokoushotelli Linnasmäen ohi.

Omalla autolla Omalla autolla saapuvat voivat parkkeerata autonsa veloituksetta suurella ja kameroin valvotulla parkkipaikalla, josta löytyy myös 10 sähköautoille tarkoitettua latauspistettä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Vuosikokousviikonloppu on maksuton jäsenyhdistysten jäsenille, kuitenkin max. 2 osallistujaa / yhdistys. Lisäosallistujat omakustanteisesti.

Ilmoittautuminen 23.4. mennessä oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoa: toimisto@harso.fi ja Tiinalta numerosta 040 199 3582 (lomalla 3.-9.4.)