Toivo-vertaistukijavalmennus helmikuussa 2023

Kuvassa kolme henkilöä istuvat lähekkäin kädet toistensa ympärillä.
Helmi-maaliskuu 2023

KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT.

Kiinnostaisiko sinua toimia vertaistukijana? Jakaa omia kokemuksia ja kuunnella saman kokeneita?
HARSOn Toivo-vertaistukijavalmennuksessa saat työkaluja vertaistukijana toimimiseen. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. erilaiset tunteet ja niiden käsittely vertaistukijana, arvokas kohtaaminen sekä vertaistukijan oma jaksaminen.

Järjestämme helmikuussa etätoteutuksena TOIVO-vertaistukijavalmennuksen. Neljänä arki-iltana järjestettävä koulutus on maksuton HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille. HARSOn TOIVO-vertaistukijavalmennus pohjautuu OLKA-verkoston materiaaleihin. Valmennuksen jälkeen on mahdollista toimia vertaistukijana esim. Toivo-vertaistukisovelluksessa. Vertaistukijavalmennuksen jälkeen on lisäksi mahdollista osallistua myöhemmin järjestettävään pienryhmäohjaajavalmennukseen, jolloin saat valmiudet toimia vertaistukiryhmän ohjaajana ja ylläpitäjänä.

Toivo-vertaistukijavalmennuksen valmentajana toimii HARSO ry:n varapuheenjohtaja ja 22q11 Finland ry:n puheenjohtaja Satu Salmi.

Milloin: Keskiviikkoisin 8.2., 15.2., 22.2. ja 1.3. klo 18.00-20.30.
Missä: Verkkototeutus, Teams. Varmistathan, että sinulla on toimiva tietokone, hyvä nettiyhteys, webbikamera ja mikrofoni osallistumista varten.
Kenelle: Vertaistukijana toimimisesta kiinnostuneille HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille
Ennen ilmoittautumista: Olethan yhteydessä taustajärjestöösi ja kerro myös heille, että olet lähdössä HARSOn vertaistukijakoulutukseen.
—-
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä
Voit myös ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vertaistuki@harso.fi tai soittamalla numeroon 040 199 3582
Ilmoittautuminen päättyy: Ilmoittaudu 1.2. mennessä!
—-
Ilmoittautuneita tulee olla vähintään 8 valmennuksen toteutumiseksi. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti ennen valmennuksen alkua.
Lisätietoa: vertaistuki@harso.fi

Yhteistyössä:

Kuvassa OLKAn pyöreä logo. Logo on o-kirjaimen muotoinen ja koostuu punaisista ja keltaisista pienistä palloista, jotka muodostavat o-kirjamen.