Toivo-vertaistukijavalmennus elokuussa

Kuvassa kolme henkilöä istuvat lähekkäin kädet toistensa ympärillä.
Syksy 2022

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ
Kiinnostaisiko sinua toimia vertaistukijana? Jakaa omia kokemuksia ja kuunnella saman kokeneita?
HARSOn Toivo-vertaistukijavalmennuksessa saat työkaluja vertaistukijana toimimiseen. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. erilaiset tunteet ja niiden käsittely vertaistukijana, arvokas kohtaaminen sekä vertaistukijan oma jaksaminen.

Järjestämme elokuussa etätoteutuksena TOIVO-vertaistukijavalmennuksen. Neljänä arki-iltana järjestettävä koulutus on maksuton HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille. Vertaistukijavalmennuksen jälkeen voit osallistua myöhemmin järjestettävään pienryhmäohjaajavalmennukseen, jolloin saat valmiudet toimia vertaistukiryhmän ohjaajana ja ylläpitäjänä.
HARSOn TOIVO-vertaistukijavalmennus pohjautuu OLKA-verkoston materiaaleihin. Kouluttajana toimii HARSO ry:n varapuheenjohtaja ja 22q11 Finland ry:n puheenjohtaja Satu Salmi.

Milloin: 10.8., 17.8., 24.8., 30.8.
Missä: Verkkototeutus, Teams. Varmistathan, että sinulla on toimiva tietokone, hyvä nettiyhteys, webbikamera ja mikrofoni osallistumista varten.
Kenelle: HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille
Ennen ilmoittautumista: Olethan yhteydessä taustajärjestöösi ja kerro myös heille, että olet lähdössä HARSOn vertaistukijakoulutukseen.
Miten ilmoittaudun? Ilmoittaudu tästä: Ilmoittautuminen
Voit myös ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vertaistuki@harso.fi tai soittamalla numeroon 040 199 3582
Ilmoittautuminen päättyy: Ilmoittaudu 8.8. mennessä!
Lisätietoa: vertaistuki@harso.fi

Yhteistyössä:

Kuvassa OLKAn pyöreä logo.
Valikko