Vertaistukea ja keskustelua -ilta diagnoosittomille

Kuvassa kolme henkilöä selkä kohti kameraa. Yksi henkilö seisoo potkulaudan vieressä, toinen istuu pyörätuolissa ja kolmas seisoo nojaten kävelykeppiin.
14.11.2023 klo 17

Elätkö sairauden kanssa, jolle ei ole löytynyt nimeä tai diagnoosia, on vain kasa erilaisia oireita ja vaivoja? Haluaisitko jutella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa ja saada lisää tietoa aiheesta?

HARSO järjestää vertaistuellisen keskustelutapaamisen diagnoosia vailla oleville henkilöille tiistaina 14.11. klo 17-18 etänä Teams-ohjelmalla. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumapäivän aamuna.

Tapaamisessa alustaa Mikko Seppänen HUS:n harvinaissairauksien yksiköstä: “Diagnosoimaton sairaus – olenko yksin, onko toivoa?” Alustuksen jälkeen on varattu aikaa keskustelulle. Kaikki tilaisuuden keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tilaisuus on maksuton. Myös läheiset ovat tervetulleita mukaan.

Aiheesta kiinnostuneet sote- ja järjestöalan ammattilaiset voivat osallistua Mikko Seppäsen alustukseen, mutta sen jälkeinen keskusteluosuus on tarkoitettu vain vertaistukea kaipaaville diagnosoimattomille henkilöille.

Toivomme ilmoittautumista tilaisuuteen 13.11. mennessä oheisella lomakkeella >> .

Lisätietoja:

aluetyöntekijä Maria Ojanen
maria.ojanen(at)harso.fi, p. 040 138 1253