Toivo-vertaistukijavalmennus 2024

Kuvassa kolme henkilöä istuvat lähekkäin kädet toistensa ympärillä.
Huhtikuu 2024

Kiinnostaisiko sinua toimia vertaistukijana? Jakaa omia kokemuksiasi ja kuunnella saman kokeneita?

HARSOn Toivo-vertaistukijavalmennuksessa saat työkaluja vertaistukijana toimimiseen. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. erilaiset tunteet ja niiden käsittely vertaistukijana, arvokas kohtaaminen sekä vertaistukijan oma jaksaminen.

Järjestämme huhtikuussa 2024 Toivo-vertaistukijavalmennuksen etätoteutuksena. Neljänä arki-iltana järjestettävä koulutus on maksuton HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille.

HARSOn Toivo-vertaistukijavalmennus pohjautuu OLKA-verkoston materiaaleihin. Valmennuksen jälkeen on mahdollista toimia vertaistukijana esim. Toivo-vertaistukisovelluksessa. Vertaistukijavalmennuksen käytyäsi voit hakea mukaan myöhemmin järjestettävään pienryhmäohjaajavalmennukseen, jolloin saat valmiudet toimia vertaistukiryhmän ohjaajana ja ylläpitäjänä.

Toivo-vertaistukijavalmennuksen vetäjänä toimii HARSO ry:n varapuheenjohtaja Satu Salmi.

Milloin: Keskiviikkoisin 3.4., 10.4., 17.4. ja 24.4. klo 18.00–20.30.
Missä: Verkkototeutus, Teams. Varmistathan, että sinulla on toimiva tietokone, hyvä nettiyhteys, nettikamera ja mikrofoni osallistumista varten.
Kenelle: Vertaistukijana toimimisesta kiinnostuneille HARSOn jäsenyhdistysten jäsenille

Ilmoittautuminen on päättynyt. Viimeinen ilmoittautumispäivä oli ke 20.3.2024.

Ennen ilmoittautumista: Olethan yhteydessä taustajärjestöösi ja kerro myös heille, että olet lähdössä HARSOn vertaistukijavalmennukseen.

Jotta valmennus toteutuu, ilmoittautuneita tulee olla vähintään kahdeksan henkilöä. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti ennen valmennuksen alkua.

Lisätietoa:vertaistuki@harso.fi

Yhteistyössä:

Kuvassa OLKAn pyöreä logo. Logo on o-kirjaimen muotoinen ja koostuu punaisista ja keltaisista pienistä palloista, jotka muodostavat o-kirjamen.