KYS-alueryhmä, siirtynyt tapaaminen syksyltä 2023

Kuvassa etualalla valkoisia papereita ja taustalla näkyy naisen käsi täyttämässä lomaketta.
17.1.2024 klo 17-19

KYS-alueryhmä, siirtynyt tapaaminen syksyltä 2023

Tervetuloa mukaan HARSOn alueryhmään! HARSOn alueryhmät kokoontuvat yliopistosairaala-alueittain eli niitä on yhteensä viisi. Kaikki alueryhmät kokoontuvat etänä Teams-sovelluksen välityksellä.

Syksyn 2023 KYS-alueen ryhmän tapaaminen siirtyi, ja sen vuoksi syksyn KYS-alueryhmä kokoontuu tapaamiseen keskiviikkona 17.1.2024 klo 17-19.

Syksyllä 2023 alueryhmien teemana oli vammaispalvelut. Alueryhmässä on mukana asiantuntija-alustajia jokaiselta KYS:n yhteistoiminta-alueen hyvinvointialueelta:

  • vammaisten palveluiden palvelupäällikkö Greta Jauhijärvi, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • vammaispalveluiden palvelujohtaja Tarja Hallikainen, Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
  • vammaisten avopalveluiden palveluyksikköjohtaja Sanna Suomi, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Alueryhmissä keskustellaan ko. alueella asuvien harvinaissairaiden ja -vammaisten kokemuksista esim. hoidon, seurannan ja kuntoutuksen suhteen ja pyritään edistämään niitä. Mukana voi olla myös ulkopuolisia asiantuntijoita esim. hyvinvointialueilta tai yliopistosairaaloista. Illassa on aina aikaa myös vapaalle keskustelulle ja ajatustenvaihdolle – toivommekin erityisesti osallistujien nostavan tapaamisissa keskusteluun omia kokemuksiaan hoidon ja seurannan sujuvuudesta omalla alueellaan.

Alueryhmiä pyritään järjestämään kullekin alueelle noin kaksi kertaa vuodessa. Tervetuloa mukaan kaikki kiinnostuneet! Ennakkoilmoittautumista ryhmiin ei tarvita.

Lisätiedot:
Aluetyöntekijä Maria Ojanen
maria.ojanen(at)harso.fi, 040 138 1253