Ilmoittautuminen kansalaistorille Poriin kesäkuussa

Kuvassa neljä henkilöä seisoo HARSOn tummansinisen teltan ulkopuolella hymyillen. Vasemmalta oikealle kuvassa Minna Pöyhönen, Katri Asikainen, Satu ja Sari-Liia Tonttila.
27.-30.6.2023.

 

Lähde HARSOn mukaan Poriin kansalaistorille kesäkuussa 2023!
HARSO on tänäkin vuonna mukana SuomiAreenan hulinassa kansalaistorilla omalla teltallaan. Kansalaistori järjestetään Porin torilla 27.-30.6. SuomiAreenan yhteydessä. Kansalaistorilla yhteiskunnalliset toimijat pääsevät esittelemään toimintaansa ja lisäämään tietoa tärkeistä yhteiskunnallisista teemoista. Torilla vierailee viikon aikana tuhansia kävijöitä päättäjistä suureen yleisöön.

 

  • Jäsenyhdistykset

HARSOn jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tulla HARSOn teltalle esittelemään toimintaansa. Kansalaistori on avoinna klo 9:00-17:00. Jäsenyhdistykset voivat lähettää aktiivejaan yhtenä tai useampana päivänä ja päättää itse miten pitkään teltalla haluavat olla. Teltalla on koko tapahtuman ajan myös HARSOn työntekijöitä. Lisätietoa ilmoittautumisesta sivun lopussa.

  • HARSOn kokemustoimijat

HARSOn teltalla toimii tapahtuman ajan elävä kirjasto. Kirjojen sijaan pisteellämme vierailevat voivat lainata kokemustoimijan kertomaan harvinaisesta sairaudestaan tai vammastaan tai esim. tietystä kokemuksesta. ”Laina-aika” on noin 5-15 min pituinen keskustelutuokio. Elävään kirjastoon ilmoittautuminen tapahtuu alempana löytyvän lomakkeen kautta. jos ilmoittaudut kokemustoimijana kirjoita kohtaan 6. Muuta tietoa, jota meidän tulisi ottaa huomioon? ”elävä kirjasto”.

  • Ilmoittautuminen

Teltalla on koko tapahtuman ajan HARSOn työntekijöitä. Ilmoittautumislomakkeelle tulee ilmoittaa yksi tai useampi päivä, jona yhdistys tai kokemustoimija haluaa kansalaistorille osallistua. Jos yhdelle päivälle osuu lukuisia ilmoittautumisia, olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä ja yritämme löytää kaikille sopivan päivän, kuitenkin niin ettei teltalle pääse syntymään ruuhkaa.
Ilmoittautuminen päättyy 15.6. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Muuta tärkeää tietoa:

 

  • Osallistuminen HARSOn teltalle on jäsenyhdistyksille maksutonta. HARSO ei kata teltalle tulevien jäsenten mahdollisia matka- tai majoituskuluja.
  • Porin torin pinta koostuu osittain alfaltista ja eri kokoisista ja muotoisista kivistä ja laatoista. Torilla pystyy pääsääntöisesti liikkumaan esim. pyörätuolin kanssa, mutta pinnan epätasaisuus kannattaa ottaa huomioon.
  • Torin ympäristössä on lukuisia lounaspaikkoja, joista voi ostaa evästä päivän aikana. HARSOlla on myös käytössä kaksi jääkaappia, joissa voi säilyttää eväitä tapahtuman ajan.
  • Mahdolliset matkaliput ja majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä Pori on SuomiAreenan aikaan erittäin haluttu matkakohde.