HARSO 10 vuotta juhlagaala

Kuvassa tummansinisellä taustalla kultaista kirjoitusta ja kultaisia koristeita. Lisäksi vasemmassa yläkulmassa ja oikeassa alakulmassa sinipunainen ilotulitus.
3.12.2022

Tervetuloa juhlimaan kanssamme 10 -vuotiasta HARSOA!

Aika: 3.12.2022
Paikka: Hotelli Ilves Tampere

Tietoa
10 -vuotiasta HARSOa juhlitaan joulukuussa Tampereella! Jäsenyhdistyksillemme suunnattu juhlagaala kokoaa yhteen harvinaissairaita ja -vammaisia sekä heidän läheisiään ympäri Suomen. Ilta sisältää upeaa ohjelmaa, lahjakkaita harvinaisesiintyjiä ja kolmen ruokalajin herkullisen illallisen sekä mahtavaa seuraa hotelli Ilveksen tanssiaissalissa. Tilaisuus on juhlava ja toivomme osallistujilta juhlavaa pukeutumista.

Liput
Jokaiselle HARSOn jäsenyhdistykselle on varattu 4 lippua / jäsenyhdistys hintaan 20 € / lippu.
Yhdistys voi halutessaan hankkia lisää lippuja täyteen hintaan 75 € / lippu, ei määrärajoitusta. Ilmoittautuminen juhlagaalaan päättyy 4.10.2022. Lähetämme ilmoittautuneille /yhdistykselle erikseen lisätietoa ja maksuohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.

Majoitus
Juhlagaalaan osallistuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. HARSOlla on varattuna majoituskiintiö hotelli Ilveksessä hintaan

– Standard yhden hengen huone 135 euroa / huone / yö
– Standard kahden hengen huone 155 euroa / huone / yö

Varatessasi majoitusta mainitse ystävällisesti kiintiötunnus ”HARSO 2022” varausta tehdessä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan tästä: https://forms.office.com/r/vmX30YZjNV

Lisätietoa: gaala@harso.fi

Kuvassa tummansinisellä taustalla kultaista kirjoitusta ja kultaisia koristeita. Lisäksi vasemmassa yläkulmassa ja oikeassa alakulmassa sinipunainen ilotulitus.