Juhlagaala -HARSO 10 vuotta

HARSO ry:n juhlagaala.
3.12.2022

Tervetuloa juhlimaan kanssamme 10 -vuotiasta HARSOA!

Aika: 3.12.2022
Paikka: Hotelli Ilves Tampere

Tietoa
10 -vuotiasta HARSOa juhlitaan joulukuussa Tampereella! Jäsenyhdistyksillemme suunnattu juhlagaala kokoaa yhteen harvinaissairaita ja -vammaisia sekä heidän läheisiään ympäri Suomen. Ilta sisältää erilaista ohjelmaa, kolmen ruokalajin illallisen sekä mahtavaa seuraa hotelli Ilveksen tanssiaissalissa. Tilaisuus on juhlava ja toivomme osallistujilta arvokasta pukeutumista.

Liput
Jokaiselle HARSOn jäsenyhdistykselle on varattu 4 lippua / jäsenyhdistys hintaan 20 € / henkilö. Jos yhdistys tai yhdistyksen jäsen ei 15.9. mennessä ole lunastanut neljää (4) lippua, vapautetaan ne yleiseen myyntiin kaikille jäsenyhdistyksille.
Lippujen myynti gaalaan päättyy 15.10.2022. Yhdistyksellä tai sen jäsenellä on lisäksi mahdollisuus lunastaa lippuja täyteen hintaan 75 € / lippu jos se haluaa ostaa enemmän kuin neljä (4) lippua. Liput voidaan veloittaa taustayhdistykseltä tai suoraan yksityishenkilöltä. Lähetämme ilmoittautuneille erikseen maksuohjeet. Ilmoittauminen on sitova.

Majoitus
Juhlagaalaan osallistuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. HARSOlla on varattuna majoituskiintiö hotelli Ilveksessä hintaan

– Standard yhden hengen huone 135 euroa / huone / yö
– Standard kahden hengen huone 155 euroa / huone / yö

Varatessasi majoitusta mainitse ystävällisesti kiintiötunnus ”HARSO 2022” varausta tehdessä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan tästä: https://forms.office.com/r/vmX30YZjNV

Lisätietoa: toimisto@harso.fi

HARSO ry:n juhlagaala.
Valikko