Ilmoittautuminen Apuvälinemessuille

Kuvassa pyörätuolissa istuva mies harjoittelee ylävartalolihaksia.
9.-11.11.2023 Tampereen Messu- ja urheilukeskus

Apuvälinemessut järjestetään tänä vuonna perinteisesti Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Kolmipäiväiset messut kokoavat Messukeskukseen näytteilleasettajia ja tuhansia alan ammattilaisia ja opiskelijoita.

HARSO osallistuu messuille omalla osastollaan. Jäsenyhdistyksemme ovat lämpimästi tervetulleita HARSOn osastolle näytteilleasettajiksi. Osastollamme järjestetään lisäksi Elävä kirjasto. Kokemustoimijamme voivat ilmoittautua mukaan eläväksi kirjaksi. Lisätietoa osallistumistavoista alempana.

Info jäsenyhdistyksille

Jäsenyhdistyksillämme on mahdollisuus varata oma esittelytiski HARSOn osastolta yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Tiskille voi laittaa esille esim. yhdistyksen esitteitä ja muuta materiaalia. Yhdistys voi halutessaan varata tiskin yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Tiskit jaetaan ilmoittautumisen päätyttyä tasan halukkaiden kesken.

Tiski HARSOn osastolla maksaa yhdistykselle 25 €.
Osallistumismaksu sisältää oman tiskin HARSOn osastolla, tiskille osallistuvien vapaan pääsyn messuille ja kaksi 10 € arvoista pääsylippua messuille, jotka yhdistys voi jakaa haluamalleen taholle.
Ilmoittautuminen päättyy 22.10. Kontaktoimme yhdistykset ilmoittautumisen päätyttyä.

Info kokemustoimijalle / Elävä kirjasto

HARSOn kokemustoimijoilla on mahdollisuus tulla messuille eläväksi kirjaksi HARSOn Elävään harvinaiskirjastoon. Kirjan sijasta lainaaja lainaakin HARSOn kokemustoimijan kertomaan lainaajalle omasta tai läheisen harvinaisesta sairaudesta tai vammasta ja elämästä harvinaisena.

Voit osallistua messuille yhtenä tai useampana päivänä. Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä minä päivinä ja kellonaikoina haluat osallistua. Osallistuminen on maksutonta ja pääsylipulla pääset halutessasi kiertelemään koko messualueelle!

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 29.9.

HARSOn osasto Apuvälinemessuilla

Osastomme Apuvälinmessuilla on avara 30 m2 alue. Järjestämme osastollamme messujen aikana

  • Elävän kirjaston, josta messuvierailijat voivat lainata kokemustoimijoitamme eläviksi kirjoiksi
  • Niksinurkan, johon kerätään hyviä apuvälineisiin liittyviä vinkkejä ja niksejä
  • Kyselyn harvinaisista sairauksista ja vammoista
  • Jaamme osastolla lisäksi esitteitä ja haalarimerkkejä opiskelijoille

Lisätietoa:
toimisto@harso.fi
järjestötyöntekijä Noora Talvitie, +358 40 1381533