Harvinaisten nuorten piknik Tampereella

Perjantaina 5.7.2024 klo 12:00-15:00

Tervetuloa viettämään harvinaisten nuorten yhteistä kesäpäivää piknikin muodossa Tampereelle 5.7.2024 klo 12-15! Piknikillä on tarjolla pientä syömistä ja juomista, jonka lisäksi pääset tutustumaan ja juttelemaan rennossa ilmapiirissä yhdessä toisten harvinaisten nuorten kanssa. Piknikillä on myös mahdollisuus yhteiseen tekemiseen esim. piha- ja korttipelien muodossa. Ota itsellesi mieluisat piknik-eväät mukaan ja nähdään Tampereella! Halutessasi voit ottaa mukaasi myös jotakin mukavaa tekemistä, esim. jonkin korttipelin.

Kenelle: 15-29-vuotiaat harvinaissairaat ja -vammaiset nuoret
Paikka: Hatanpään Arboretum (saapumisohjeet alla)
Aika: 5.7.2024 klo: 12-15
Tapaamispaikka ja -aika: Hatanpään kartano klo 12 (Jos saavut paikalle myöhemmin, löydät meidät arboretumista.)

Piknikille ilmoittaudutaan etukäteen. Pelkkä nimi ja yhteystieto riittää.
Pääset ilmoittautumaan mukaan tästä linkistä

Lisätiedot: HARSOn järjestötyöntekijä Noora Talvitie 040 138 1533 / toimisto@harso.fi

Saapumisohjeet Hatanpään arboretumiin

Katuosoite: Hatanpään kartano, Hatanpään Puistokuja 1, 33900 Tampere
Karttalinkki: Google Maps

Bussit Tampereen rautatieasemalta Hatanpäälle: 11, 12, 13 ja 26.
Rautatieaseman bussipysäkki sijaitsee rautatieasemalta nähden tien toisella puolella, hotelli Scandic Tampere Cityn juurella (bussipysäkki: Rautatieasema E), ja Hatanpäällä bussien 11 ja 12 pysäkki on “Hatanpään vt 31”ja bussien 13 ja 26 “Hatanpään sairaala”.

“Hatanpään vt 31” -pysäkiltä kävellään Salen risteykseen, josta liikennevaloristeyksestä pois päin, Hatanpään puistokujaa, aivan kadun päätyyn asti. Päädyssä sijaitsee kartanorakennus.

“Hatanpään sairaala” -pysäkiltä jatketaan pieni matka bussinkin jatkamaan suuntaan ja risteyksestä käännytään oikealle, kunnes Hatanpään puistokujan päädyssä näkyy kartanorakennus.

Sateen sattuessa ohjelmana on suunnata Tampereella sijaitsevaan museokeskukseen, josta informoimme ilmoittautumisen yhteydessä saamiimme puhelinnumeroihin tarvittaessa. Museovierailun jälkeen tarkoitus on suunnata “Il Siciliano” -ravintolaan, joka sijaitsee liikekeskus Siperiassa (700 m kävelymatkan päässä museokeskuksesta).

Kuvassa on Hatanpään kartano edestäpäin kuvattuna. Kartano on koristeellinen valkoiseksi ja punertavan ruskeaksi rapattu iso koristeellinen rakennus. Rakennuksen edessä on kukkaistutuksia.
Kuva: Tiia Monto, via Wikimedia Commons