HARSO ry:n sääntömääräinen vuosikokous Turussa 22.5. klo 13.00

22.5.2022 klo 13.00

HARSO ry:n vuosikokous järjestetään sunnuntaina 22.5.2022 klo 13.00 Kokoushotelli Linnasmäessä osoitteessa Lustokatu 7, 20380 Turku.

Vuosikokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä Teams -sovelluksen välityksellä. Osallistumislinkki toimitetaan erikseen etänä ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen
Vuosikokoukseen ilmoittaudutaan oheisen linkin kautta. Jos osallistut vuosikokoukseen paikan päällä ja haluat majoittua kuluitta Kokoushotelli Linnasmäessä, ilmoittaudu 3.5. mennessä. Etänä osallistuvat voivat ilmoittautua 19.5. saakka.
Ilmoittaudu vuosikokoukseen tästä: https://forms.office.com/r/J6Nu0iJhGS

Majoittautuminen
Majoittuminen ja ruokailut kokoushotelli Linnasmäessä ovat vuosikokousedustajalle maksuttomat. HARSO korvaa lisäksi edustajan matkakustannukset halvinta matkustustapaa käyttäen. Lisätietoa vuosikokouksen yhteydessä järjestettävästä koulutusviikonlopusta huhtikuun uutiskirjeessä.

Ohjeita vuosikokoukseen
Kattojärjestössä varsinaisena jäsenenä olevalla yhdistyksellä on kattojärjestön kokouksissa yksi (1) ääni. Yhdistyksen tulee ilmoittaa kokoukseen valitsemansa edustaja ja palauttaa valtakirja (lähetetty virallisen kokouskutsun mukana), jolla yhdistys valtuuttaa henkilön
edustamaan yhdistystä. Valtakirjalla valtuutetaan myös tarvittaessa hakemaan HARSO ry:n hallituksen jäseneksi HARSO ry:n vuosikokouksessa. Valtakirja tulee palauttaa viimeistään vuosikokouksen alkuun mennessä osoitteeseen toimisto@harso.fi. Olettehan yhteydessä, jos haluatte edustuksen vuosikokoukseen, mutta valtakirjan toimittamisessa on vaikeuksia.

Äänestys kattojärjestön kokouksissa voi olla avoin tai suljettu lippuäänestys. Äänestysvaihtoehdot ja -tavat käydään läpi kokouksen alussa.

Hallituksen järjestäytymiskokous pidetään välittömästi vuosikokouksen päätyttyä 22.5.2022.

Lisätietoa: toimisto@harso.fi tai 040 199 3582

Taustatietoa: HARSOn hallitus päätti 27.3.2022 järjestetyssä hallituksen kokouksessa siirtää sääntömääräisen vuosikokouksen Tampereelta Turkuun. Päätökseen vaikutti Tampereella kyseisenä ajankohtana järjestettävät jääkiekon MM-kisat.