Kuvassa Noora ja Maria. Molemmissa on vaaleat olkapäille ulottuvat hiukset ja leveä hymy kasvoilla.

HARSOn uudet työntekijät esittäytyvät

HARSOn työntekijätiimi on vahvistunut kahdella uudella työntekijällä. Tervetuloa HARSOon Maria ja Noora!

Maria Ojanen on aloittanut HARSOssa aluetyöntekijänä. Maria tulee keskittymään mm. alueellisen toiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä harvinaistiedon lisäämiseen hyvinvointialueilla.
Noora Talvitie hoitaa jatkossa järjestötyöntekijän tehtäviä erilaisten tapahtumien ja koulutusten järjestämisestä monipuoliseen viestintään.

Marian ja Nooran yhteystiedot löytyvät Yhteydenotto-sivultamme.

Maria ja Noora omin sanoin:

Maria Ojanen, aluetyöntekijä

Olen HARSO ry:n tuore aluetyöntekijä Maria Ojanen. Aluetyöntekijän tehtävä on uusi yhdistyksessämme ja työkenttäni kattaa koko Suomen. Teen työtä sekä HARSOn jäsenyhdistysten ja harvinaissairaiden että sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa.

Tavoitteenani on edistää ja kehittää HARSOn alueellista toimintaa. Voin vaikkapa järjestää alueellisia tapaamisia ja tapahtumia HARSOn jäsenille, tai viedä tietoa harvinaisista sairauksista ja vammoista ja HARSOsta hyvinvointialueiden päättäjille ja sote-alan työntekijöille.

Olen aikaisemmassa työpaikassani tehnyt viestintää, markkinointia ja tapahtumajärjestämistä eikä minulla ole sote-alan koulutusta. Niinpä minulla on tässä työssä paljon uutta opittavaa, mitä kovasti odotan! Minusta on mukava tavata uusia ihmisiä, tutustua ja keskustella. Tykkään myös kirjoittamisesta ja lukemisesta.

Maria Ojanen
aluetyöntekijä

Kuvassa hymyilevä nainen, jolla on lyhyet korvien taakse ulottuvat vaaleat hiukset ja punasankaiset silmälasit.
Kuvassa hymyilevä Noora. Nooralla on lyhyet olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset. Yllään Nooralla on vaalenpunainen t-paita ja vaaleanharmaa neuletakki.

Noora Talvitie, järjestötyöntekijä

Heippa! Miä oon Talvitien Noora ja aloitin HARSOn järjestötyöntekijänä huhtikuussa. Koulutus minulla on sosiaalialalta ja varsinkin vammaistyö on lähellä sydäntä! Kuulun itsekin harvinaisiin, sillä olen lyhytkasvuinen. HARSOon tutustuin alun perin kokemustoimija- sekä vertaistukikoulutuksien kautta.

Noora Talvitie
Järjestötyöntekijä